• Studio View
  • Studio Roof

The Studio

The uniquely designed low impact, compact studio is open plan, spacious, light and friendly. The Charnwood stove warms the whole space and with high insulation values the house is cosy whatever the weather. The building has been designed to sit comfortably and quietly in the landscape. Its use of materials, requirements for energy and resources have been designed to enable this. Water usage is very low with a state of the art Swedish waterless toilet.
Availability. To Book.

Fiskavaig Studio is single storey with the living dining area at one end and the cabin bedroom at the other with the kitchen and bathroom with shower between these two areas. All of the interior has been carefully chosen, the materials are simple but beautiful. All fittings are high quality and work together to provide a calm and restful place to be. There will be an internet and wifi network available and a bluetooth speaker for listening to music from most modern smart devices.